“Det Finns Hopp Men Det Är Också En Prövning Tror Jag.”

“Det finns hopp men det är också en prövning tror jag.” Denna mening kan hävda något eller vara helt neutral. Min uppfattning är att det kan vara nyttigt att se båda aspekter av det påstådda eller konstaterade.

Det kan alltså syfta på något som man påstår eller något som bara är ett faktum.

Låt oss ta ett detta med att det är samma väder för alla helt oavsett om man är en psykotisk massmördare som går fri eller en hederlig medborgare som gör rätt för sig i en massa avseenden.

Vi kan påstå att det är orättvist att det är samma väder för alla men tvingas samtidigt konstatera att det är ett faktum att det inte spelar någon roll om man är ett monster eller en filur.

När solen skiner i fredstid eller mitt under pågående rasande krig så är vädret detsamma. Människorna ställer in sig på att njuta av solen om det finns ett uppehåll i striderna eller för en längre stund om det är under en helg och man råkar vara ledig från jobbet eller inte glömmer och tar tid och njuter av Guds natur.

Jag tänker skriva mer om det här men inte om jag inte får uppmuntran att fortsätta. Så heja på mig och be mig skriva mer så får vi se hur mycket jag kan skriva mer om det här ämnet. Vad var nu ämnet förresten? Jo detta med att något kan betyda olika saker för olika människor och beroende på olika situationer. Men vissa saker ändras inte och det är kanske dessa saker vi skall fundera vidare på.

EdouardAskmo.se

Ed Askmo
Ed Askmo

Besöker du från en dator? Klicka då på knappen nedan:

Dela/gå med för att bekräfta din registrering:

Vi kommer få tillgång till din Facebook epost. Du kan närsomhelt avregistrera dig genom att sända en epost till ed (at) knowsabout.com.

Dela/Joina